Europatipset 16 feb 2014 + Bränn en lax -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset 16 feb 2014 + Bränn en lax

Millwall dominerade ganska så ordentligt mot Bolton igår men fick bara 1-1. Det betyder att Laxen är oförändrad idag. 1062 kronor.

Vad ska vi hitta på idag då? Nja, på söndag så brukar vi ju blicka mot det korrupta, sardinstinkande och alldeles fantastiska stövellandet i söder…och det tycker jag vi gör igen.

Vill du vara med och leka? Just nu kan du få 1000 spänn i bonus på Betsson – kolla in det här.

Expekt erbjuder ett riskfritt spel för 1000 kronor just nu. Alltså pengarna tillbaka om det skiter sig. Den dealen har du här.

lax5

Viktig match i bottenträsket idag mellan Cagliari (15:e plats) och Livorno på 18:e plats precis under strecket. Sju poäng skiljer lagen åt. Flera duktiga anfallare i Cagliari och till den här matchen så tror jag att man ställer upp med Sau och Nene där framme, då Pinilla och Ibarbo dras med lite skavanker. Nu ställs man mot ett av de sämre försvararen i Serie A. På de 12 senaste matcherna har Livorno bara vunnit en – och av dessa 12 matcher så har man släppt in mål i samtliga och fler än ett i tio av dessa. Hängde ni med där? Kontentan är: Livorno är ett jävla såll. Nu har inte Livorno gjort fler än ett mål i någon av de fyra senaste hemmamatcherna…men då har man också mött Napoli (1-1), Juventus (1-4), Milan (1-2) och Fiorentina (1-0). Bra mycket svagare motstånd nu.

Hemmalaget Ö1,5 mål. Odds: 1.94. Insats: 60 kr.

Äh va fan, jag testar Sau (se bild) som målskytt också.

Odds: 2.75. Insats: 40 kr.

Och så ett Europatipsförslag också. R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kronor.

B E R MU D A B E N N Y
sparkaochspring@hotmail.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.