Europatips + Bränn en lax -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatips + Bränn en lax

2014 är här och det får vi fira på bästa möjliga sätt med en mycket trevlig och helengelsk Europatipskupong och dessutom kör vi igång med BRÄNN EN LAX MED BERMUDABENNY idag vilket ska bli kul. Så duscha av dig 2013, dra på dig mjukismyxorna och koka två liter kaffe för det finns massa trevligt att spela på idag!

Ska vi börja med Lax2014 då? Jag har alltså satt in 1000 kronor på Betsson och ska försöka hålla liv i kassan så långt det går med några spel per vecka beroende på utbud. Vill du hänga med är det bara att gå in här. Blir ganska låga bet så att alla kan vara med.

lax5

BRÄNN EN LAX MED BB #1 • 1000 kr kvar

Southampton – Chelsea
• Southampton har gjort det bra hemma den här säsongen med bara två förluster. Dock börjar hemmaformen vackla – på de tre senaste hemmamatcherna har man två torsk (Villa och Spurs) och ett kryss (Man C). Man har dessutom släppt in många mål på senare tid, mycket beror säkert på att förstamålisen Boruc är fortsatt skadad. Chelseas trupp är vrålstark och dessutom relativt skadebefriad – dock saknar man Frank Lampard, Branislav Ivanovic och David Luiz till den här matchen. Troligtvis går Cole och Cahill in och ersätter i försvaret. Framåt finns många alternativ. Hazard, Schürrle, Etoo, Torres, Oscar, Willian, Mata m.fl. Jag hoppas på ytterligare en öppen match på St. Mary’s Stadium.

Antal mål bortalag, Ö1,5. Odds. 1.91. Insats 70 kr. Kolla in fler spel här.

Arsenal – Cardiff
• Skadorna hopar sig i Arsenal. Till den här matchen är bl a Özil, Gibbs, Ramsey och Giroud skadade. Dessutom har Theo Walcott matchas ganska hårt sedan återkomsten och det ska bli intressant att se om han vilas eller inte. Och det ska bli jävligt intressant att se hur Wenger ställer upp laget. Något som känns säkert just nu är att Lukas Podolski kommer att spela, antingen till vänster istället för Özil eller i anfallet istället för Giroud. Hursomhelst så är tysken ett ständigt hot – han har gjort tre mål på de tre matcher han spelat den här säsongen. Han spelade inte mot Newcastle senast och lär vara matchsugen och utvilad. Avvakta tills ni ser startelvorna, man vet ju aldrig.

Podolski förste målskytt. Odds: 6.50. Insats: 30 kr. Kolla in fler spel här.

Och så var det Europatipsförslaget också. R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kronor.

B E R M U D A B E N N N Y
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.