Ängelman eller britt språngande galen? -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Ängelman eller britt språngande galen?

Nu börjar det dra ihop sig i gruppspelet och ikväll ska det avgöras i  grupp B – här kommer lite tankar angående Slovakien-England.

Just nu ser det ut så här:

 

England 4 poäng

Wales 3 poäng

Slovakien 3 poäng

Ryssland 1 poäng

 

Ikväll ställs Wales mot Ryssland, samtidigt som gruppledaren England tar sig an Slovakien. Enligt källor till brittiska The Guardian så är kraftiga förändringar på gång i den engelska elvan. Hela SEX spelare ska tydligen ersättas – Rooney, Rose, Walker, Alli, Kane och Sterling. Och ersättas med: Bertrand, Clyne, Henderson, Wilshere, Vardy och Sturridge. Spela på målskyttar här.

 

funny-walk-11

 

Så är detta ett genidrag av tränare Roy Hodgson eller är han britt språngande galen? Slovakien har förstås massor att spela för och imponerade stundtals i segern mot Ryssland. Det skulle inte förvåna mig alls om Slovakien tog en pinne här eller till och med vinner. Kan det kanske vara så att Hodgson kan tänka sig en andraplats i gruppen…?

 

Slutar man tvåa (om man tar en pinne, samtidigt som Wales vinner exempelvis) så är det troligt att man får möta Ungern, Österrike eller Island i åttondelen. Lite risk för Portugal är det också. Vinner man gruppen så är det möjligt att man ställs mot trean i grupp D, vilken kan bli svåra Tjeckien eller Kroatien. Tredjeplatsen ska man nog undvika, för då blir det antagligen Spanien eller Tyskland åttondelen.

 

umSkA

 

Jag är sugen på att lira emot England ikväll. Slovakien måste troligtvis ha poäng och borde kunna ha bra chans på mittfältet mot matchotränade Henderson/Wilshere.

 

• För den kaxige erbjuder NordicBet 6.00 x pengarna på Slovakien-seger – kolla in det här.

 

• Annars finns ettan DnB till 3.60 – alltså pengarna tillbaka vid oavgjort.

 

• Om du inte tror på Slovakien så går det ju att leta odds bland engelska eventuella målskyttar. Lallana som första målskytt till exempel finns till 9.00 x pengarna på Unibet – kolla in det här.

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.