BB tippar PL, del 4 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

BB tippar PL, del 4

Hoppas ni har en fin söndag – själv sitter jag ute i skärgården och skriver via ett skitdåligt mobilt bredband. Men jag ska definitivt inte klaga, att ha semester är en lyx som inte är alla förunnat. Gött att Championship är igång och ännu göttigare att Premier League drar igång nästa helg! Här kommer några fler tankar om hur jag tror att serien kan sluta.

728x90_trade_SE

PLATS 11, SUNDERLAND
• Lite skräll det här kanske, men Sunderland visade stundtals upp ganska trevligt spel förra säsongen trots att man låg länge väldigt risigt till i ligan. Skador och ett hårt spelschema (med länge i cuperna) tog ut sin rätt. Mitt tips till Sunderland: Åk ur cuperna och fokusera på överlevnad! 🙂 Jack Rodwell kan bli ett bra tillskott om han hittar självförtroende och spelglädje efter skittiden i City. Vad tror du om Sunderlands säsong? Du kan lira på olika säsongsspel här.

Värvat:

Jordi Gomez
Billy Jones
Costel Pantilimon
Patrick van Aanholt
Jack Rodwell

Förlorat:

Billy Knott
Phil Bardsley
Craig Gardner
Carlos Cuellar
Andrea Dossena
John Egan
Oscar Ustari
David Vaughan
Kieren Westwood
Jack Colback

11

PLATS 10, STOKE
• Bojan i Stoke – vem trodde det för några år sedan!? Jag tycker det luktar megaflopp över det hela, men jag har gärna fel. Dock finns det andra som kan leverera framåt i Stoke – harkranks-Crouch, bråkstake-Odemwingle, svenskdödar-Arnautovic bl a. Intressanta värvningar i Sidwell och Teixeira. Nionde plats förra säsongen. Något liknande i år räknar jag med. Vinner harkrankan skytteligan? Kolla in odds på främste målskytt här.

Värvat:

Phil Bardsley
Steve Sidwell
Mame Biram Diouf
Dionatan Teixeira
Bojan Krkic

Förlorat:

Juan Agudelo
Matthew Etherington
Michael Kightly

23

PLATS 9, NEWCASTLE
• Jag är mycket spänd på att se vad Newcastle kan göra den här säsongen! Vissa ser laget som dödsdömt efter försäljningen av både Cabaye och Debuchy, men man har värvat väldigt intressanta spelare och om allt klaffar så kan man bli en positiv överraskning den här säsongen. Dock är det inte lättaste att få alla nyförvärv åt samma håll. Riviere, de Jong och Cabella är vrålfarliga framåt och alla har potential att göra över tio mål. Janmaat är, som vi vet nu efter VM, en jävligt bra försvarare. Krul är grym i målet.

Värvat:

Ayoze Perez
Jack Colback
Siem de Jong
Remy Cabella
Emmanuel Riviere
Daryl Janmaat
Facundo Ferreyra
Jamaal Lascelles
Karl Darlow

Förlorat:

Conor Newton
Dan Gosling
Shola Ameobi
Michael Richardson
Mathieu Debuchy
Sylvain Marveaux
Jamaal Lascelles
Karl Darlow


Vill du annonsera på Sparka & Spring? Sidan når ut till tusentals trogna läsare varje vecka och kanske är det just den målgrupp som ditt företag vill nå ut till? Litet eller stort företag spelar ingen roll, vi kan hjälpa till med utformning av annons om så önskas. Man kan välja att sponsra specifika inlägg, synas på sidan hela tiden eller komma med något egen förslag på placering…och betalar du riktigt bra så tatuerar jag in er företagslogga i pannan. 😉 Mejla [email protected] för priser och mer info.


 B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.