BB tippar PL, del 3 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

BB tippar PL, del 3

Jahopp, nu börjar vi närma oss mitten av tabellen! Jag älskar den hårda kampen om överlevnad i Premier League – bara en handfull lag går säkra, resten riskerar att få slåss för sin överlevnad.

728x90_trade_SE

PLATS 14, LEICESTER
• Dominerade totalt i Championship förra säsongen och slutade på över 100 poäng. Nugent och Vardy gjorde 36 mål tillsammans och det ska bli intressant att se vad man kan göra i högsta serien. Leicester har väntat tålmodigt på sin chans i Premier League, behållit kärnan (än så länge) och plockar man in någon fin lirare till så kan det bli ett bra första år. Att Leicester slår Everton i premiären ger 3.10 x pengarna. Fler odds här.

Värvat:

Jack Barmby 
Matthew Upson
Ben Hamer 
Marc Albrighton
Leonardo Ulloa

Förlorat:

George Taft
Lloyd Dyer
Marko Futacs

980x120pxTvå ord: “Beef Jerky”. Så förbannat gott och bra om man tränar. Testa!

PLATS 13, WEST BROMWICH
•   WBA  hade ett tungt fjolår och har nu rensat ordentligt i truppen. Det ska bli intressant hur man spelar defensivt nu när Lescott, Pocognoli och inlånade Wisdom är med i truppen. Ser svagt ut framåt – bör värva ett starkare anfall för att inte dras med i botten. Håller sig WBA kvar? Det och andra säsongspel kan du lira på här.

Värvat:

Craig Gardner
Joleon Lescott
Chris Baird
Sebastien Pocognoli
Brown Ideye
Andre Wisdom

Förlorat:

Billy Jones
Scott Allan
Nicolas Anelka
Cameron Gayle
Zoltan Gera
Diego Lugano
Liam Ridgewell
Steven Reid
George Thorne

468x400Säsongens nya tröjor…men var i helvete är ÖSK:s!? 😉

PLATS 12, HULL
• Mycket intressanta mittfältsvärvningar i Ince, Livermore (inlånad förra säsongen) och Snodgrass. Man hade en riktigt fin höstsäsong i fjol och om mittfältskuggarna håller sig hela så tror jag att man blir bättre än förra årets 16:e plats. Blommar Ince ut så blir man giftiga. Lite osäker på Long och Jelavic framme…

Värvat:

Jake Livermore 
Robert Snodgrass 
Tom Ince 
Andrew Robertson 
Harry Maguire 

Förlorat:

Joe Dudgeon
Abdoulaye Faye
Matty Fryatt 
Conor Henderson
Eldin Jakupovic
Robert Koren


Förresten, nu är vi 25 stycken i Sparka & Springs liga i Fantasy Premier League – fler ska vi bli! Jag ska komma på några bra priser till de som slutar topp 3. 🙂 Vill du vara med så kan du läsa hur man gör här. Det är helt gratis!


 B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.