BB tippar PL, del 2 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

BB tippar PL, del 2

Då så, förra gången gick jag igenom de tre lag som jag tror får det svårast den kommande säsongen. Som vanligt kommer det vara ett krig kring nedflyttningsstrecket och det ska bli intressant att se vilka som lycka kravla sig kvar denna gång!

728x90_trade_SE

PLATS 17, ASTON VILLA
• Villa inledde fjolåret bra men rasade ungefär samtidigt som Benteke skadade sig i mitten av säsongen. Han blir en nyckel för hur det ska gå för laget i år. Han och backklippan Ron Vlaar som många storlag drar i. Värvningarna har varit allt annat än imponerade – Senderos, Cole och Richardson känns alla tveksamma och var bättre för sisådär 10-12 år sedan. Den stora värvningen hittills är egentligen Roy Keane som gått in som assisterande coach i laget. Kan Benteke vinna skytteligan? Det ger 30 x pengarna. Andra heta skyttar här.

Värvat:

Tom Leggett 
Isaac Nehemie 
Philippe Senderos 
Joe Cole 
Kieran Richardson

Förlorat:

Marc Albrighton 
Nathan Delfouneso

980x120pxTvå ord: “Beef Jerky”. Så förbannat gott och bra om man tränar. Testa!

PLATS 16, SOUTHAMPTON
• Ja ni ser ju själva vilka som har lämnat klubben under sommaren. Inte kattskit direkt och även fast man hinner köpa in några nya lirare så blir det naturligtvis omöjligt att fylla alla dessa stjärnorna skor. Det blir en jobbig säsong. Att Southampton åker ur ger 6.50 x pengarna. Ett visst lag är väldigt nedflyttningstippat – kolla in hela listan här.

Värvat:

Dusan Tadic
Graziano Pelle
Ryan Bertrand

Förlorat:

Andy Robinson
Tom Leggett
Isaac Nehemie
Danny Fox
Lee Barnard
Guly do Prado
Jonathan Forte
Rickie Lambert
Luke Shaw
Adam Lallana
Dejan Lovren
Calum Chambers

980x120Nya tröjor, kaffemuggar och annat roligt – fotboll, hockey, formel 1 och massa mer.

PLATS 15, WEST HAM
• Nja, jag är tveksam till om West Ham bli några snäpp bättre i år. Andy Carroll är skadad igen och blir borta länge. Det gäller att Kevin Nolan och Mark Noble gör en minst lika bra säsong igen om West Ham ska hålla sig kvar. Men hoppas hoppas HOPPAS att man klarar sig kvar!

Värvat:

Mauro Zarate 
Cheikhou Kouyate 
Aaron Cresswell 

Diego Poyet 
Enner Valencia
Carl Jenkinson 

Förlorat:

Joe Cole 
Jack Collison
Callum Driver
George McCartney
Jordan Spence 
Matt Taylor


Förresten, nu är vi 24 stycken i Sparka & Springs liga i Fantasy Premier League – fler ska vi bli! Jag ska komma på några bra priser till de som slutar topp 3. 🙂 Vill du vara med så kan du läsa hur man gör här. Det är helt gratis!


 B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.