BB tippar PL, del 1 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

BB tippar PL, del 1

Jag kan inte hålla mig! Nu måste vi börja babbla Premier League innan jag smäller av. I en serie inlägg tänker jag nu gå igenom lagen från botten till toppen av tabellen, som jag tror den slutar.

Kom ihåg, värvningskarusellen är långt ifrån över så mina förslag kan komma att ändras när lagen väl shoppat klart. 🙂

SE_SummerSale_728x90Åka till London och kolla Chelsea, West Ham eller Millwall? 🙂

PLATS 20, BURNLEY
• Tyvärr kära nykomlingar så blir det respass direkt. Laget var i toppen av Championship mest hela tiden under fjolåret och visst var det lite förvånande att man tog direktplatsen istället för lag som Leicester, Derby, QPR och Wigan. Steven Reid tillför PL-rutin men samrtidigt har 33-åringen spelat sparsamt de senaste säsongerna. Hur mycket speltid pallar gubben? Framåt är det intressant med unga Ings och Vokes som öste in mål förra säsongen. Annat motstånd nu. Väldigt lågt odds på att Burnley blir sist – ca 2.70 x pengarna. Kolla in olika säsongsspel här.

Värvat:

Michael Kightly
Matt Gilks 
Marvin Sordell
Matt Taylor 
Steven Reid 
Lukas Jutkiewicz

Förlorat:

David Edgar
Brian Stock
Keith Treacy
Nick Liversedge
Junior Stanislas
Chris Baird

980x120pxTvå ord: “Beef Jerky”. Så förbannat gott och bra om man tränar. Testa!

PLATS 19, CRYSTAL PALACE
• Den svåra andrasäsongen för Crystal Palace som gjorde det bra i Premier League förra säsongen och slutade på en fin 11:e plats. Värvningarna av Hangeland och framförallt Frazier Campbell är inte dumma, men frågan är om truppen inte överpresterade i fjol. Kom ihåg också att tabellen var väldigt jämn – inte mycket som skillde botten från mitten. Spelar stundtals riktigt trevlig fotboll och jag HOPPAS att man klarar sig kvar. Om det nu går dåligt så ligger tränaren Tony Pulis illa till. Att han blir den förste tränaren att få sparken ger 30.00 x pengarna. Andra sjuka spel här. 🙂

Värvat:

Chris Kettings
Fraizer Campbell
Brede Hangeland

Förlorat:

Neil Alexander
Kagisho Dikgacoi 
Daniel Gabbidon
Dean Moxey
Jonathan Parr
Aaron Wilbraham
Jose Campana
Jack Hunt

980x120Nya tröjor, kaffemuggar och annat roligt – fotboll, hockey, formel 1 och massa mer.

PLATS 18, QPR
• Ännu en nykomling som kan få det jobbigt. Loic Remy ser ut att stanna efter en misslyckad övergång till Liverpool – läs om det här. Är han motiverad och om problempojkarna Morrison och Barton sköter sig så kan man såklart klara sig. Värvningen av Caulker är bra, men Ferdinand är lite av en chansning. Vem vinner skytteligan? Remy ger ca 22.00 x pengarna – ganska dåligt betalt måste jag säga. Andra odds här

Värvat:

Rio Ferdinand
Steven Caulker 

Förlorat:

Aaron Hughes
Stephane Mbia
Andrew Johnson
Luke Young
Hogan Ephraim
Angelo Balanta
Tom Hitchcock
Yossi Benayoun 
Esteban Granero


Förresten, nu är vi 19 stycken i Sparka & Springs liga i Fantasy Premier League – men vi borde bli fler! Jag ska komma på några bra priser till de som slutar topp 3. 🙂 Vill du vara med så kan du läsa hur man gör här. Det är helt gratis!


 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.