BÄLGIEN vs ÄLGERIET -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

BÄLGIEN vs ÄLGERIET

Två frustande älghanar brunkar samman idag mellan Bälgien och Älgeriet. Ska tolvtaggaren Hazard stånga in ett par baljor som vanligt och göra moose av motståndet? Tjuren Lukaku kanske har laddat bössan, klövar in en rökare i krysset och visar vem som är skogens egentliga konung? Eller har det underskattade fölet från norra Afrika knapprat jästa äpplen under våren och brunstskräller i älgarnas stenhårda kamp i grupp H?

Varför i helvete skriver jag om älgar!?  Måste vara trött. Tur att det är långhälg snart.

*          *          *

Anyhoo, nu skippar vi djursnacket och fokuserar på matchen.

• Belgien har en riktigt vass elva, med troligtvis Lukaku längst fram och Hazard och Mirallas på varsin kant. De Bruyne på mitten är en nyckelspelare och ligger bakom mycket. Troligtvis är det Witzel och Fellaini som lirar på mitten med honom. Bakåt räknar jag med Kompany och Vermaelen som mittbackar. Vertonghen och Alderweireld tar kanterna. Och så Courtois i mål förstås. Inte kattskit direkt! Och inte älgskit heller för den delen!

• Algeriet är ett av de mest nederlagstippade i hela VM, men visst finns det potential att störa ett upphausat Belgien. Pallar belgarna för trycket? Man är ovana vid det här favoritskapet och det kan knyta sig om det vill sig illa. Men samtidigt kan det rinna iväg ordentligt om man får fart på grejerna.

Spelbolagen tror stenhårt på Belgien förstås så inga jättesexiga odds. En liten slant på U2,5 mål får det bli. Och så några kronor på slutresultat 2-0. 🙂 Vad lirar du? Kolla in oddsen här.

728x90

 Nu har mina tröjor kommit – bildbevis inom kort!

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Följ Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.