Europatipset, vecka 45, 10 november 2013 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 45, 10 november 2013

Tre miljoner i jackpot på Europatipset idag och jag tror att det kan bli en hel del skrällar…eller så vinner alla megafavoriter och det blir kaffepengar tillbaka. 🙂 Jag testar R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

Kupongen har ni här.

Några tankar:

• LIVSVIKTIG match för framförallt United i match nr 1. Bra chans fär RvP och gänget att knappa in på toppgängen, framförallt som Chelsea tappade poäng igår mot WBA. Men Arsenal verkar spela som i trans och jag vågar inte plocka borta någon gardering.

• Sunderland har visserligen avstängningar som stör men man brukar spela bra mot just City som har spelmotorn Silva borta skadad igen. Tvåan är för streckad för mig och om jag kan skramla ihop några kronor till så kanske till och med ettan följer med. 🙂

• En annan storfavorit som jag definitivt garderar är Valencia – klubben går inte att känna igen och man kan torska varsomhelst närsomhelst.

• Procenten på Giffarna är töntigt låg.

• Även ett Topptips idag ju – den kupongen har ni här.

 

TILL EUROPATIPSKUPONGEN

BERMUDABENNY

[email protected]

FÖR FLER TIPS – GILLA SoS PÅ FACEBOOK

BETTA SOM BENNY

• Just nu kan man få 1000 spänn i insättningsbonus på NordicBet när man kör igång ett konto. Dessutom får man ett riskfritt spel för 500 kronor – ovanligt bra deal tycker jag! Kolla in det här.

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.