PL IRL! -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

PL IRL!

På lördag åker sambon och jag till London för att njuta av flottig mat, enorma öl, skeva tandrader…ja, och så fotboll såklart! Vi finns på plats på Upton Park på lördag och bevakar West Ham-Manchester C. Det blir för övrigt sambons första fotbollsmatch NÅGONSIN. Jag ska intensivt förklara offsideregeln, stryktipssystem och startuppställningar under flyget dit – kommer antagligen sluta med att jag får en plastgaffel i ögat och hett blaskigt pulverkaffe i skrevet.

 

En riktig jävla drömlördag med Premier League på stryktipskupongen igen OCH 13 miljoner i jackpot! Men det är ju några dagar dit och imorgon kommer ett Europatipsförslag från mig.

 

Stryktipskupongen här.
svenskaspel-mini

 

 

Europatipskupongen här.
svenskaspel-mini

 

 

Spelsugen redan idag? Ja men va fan, in och spela Powerplay då! Det har du här.
svenskaspel-mini

 

 

Just nu kan man få 1000 spänn i insättningsbonus på NordicBet när man kör igång ett konto. Dessutom får man ett riskfritt spel för 500 kronor – ovanligt bra deal tycker jag! Kolla in det här.
nordicbet-mini

 

 

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.