Topptipset, vecka 34, 19 augusti 2013 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Topptipset, vecka 34, 19 augusti 2013

Känslosamt möte i Superettan för mig ikväll. I örebro är jag född och uppvuxen och hängde ofta på Eyravallen när Miros?aw "Kuba" Kubisztal dominerade i anfallet – 1992 tog morsan med mig till vallen och såg klubben i UEFA-cupen när man tog emot Mechelen med Klas Ingesson och Kenneth Andersson i laget. Det var en stor dag! Det gick naturligtvis åt helvete. Men korven var god.

Nu bor jag på Södermalm i Stockholm och har gjort så i snart tio år – det är svårt att inte känna lite för Södermalms stolthet Hammarby och visst har jag hängt en hel del på Söderstadion genom åren. Mest för korven förstås, men även för den sköna stämningen och fotbollen, som håller bra klass…ibland.

Hjärtat kommer alltid att vara svartvitt och jag hoppas att öSK tar klivet upp igen. Men jag skulle inte bli förtvivlad om ett visst grönvitt gäng kravlade sig med till Allsvenskan. Varför inte i kval mot Djurgården? Hyfsat tryck på Tele2 Arena då! 🙂

* * *

En helt del trevligt på Oddset idag – hittar du något spel? Alla matcher här.

På topptipset tycker jag att åFF kan ges en liten chans mot AIK – framförallt är ettan alldeles för hårt streckad för mig.

Premiärmatcher i La Primera på kupongen och jag tycker att samtliga är sjukt svårbedömt – jag helgarderar hela skiten!

Kolla in kupongen själv här.

TILL TOPPTIPSET

BERMUDABENNY

[email protected]

FöR FLER TIPS – GILLA SoS På FACEBOOK

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.