Topptipset, vecka 32, 5 augusti 2013 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Topptipset, vecka 32, 5 augusti 2013

Har ni börjat jobba idag efter semestern eller är ni fortsatt lediga? Både jobbångest och rastlöshet botas såklart bäst med ett trevligt Topptips! 🙂

Vilket lag streckas högst idag? Facit här.

Några tankar:

Lysande form hos Helsingborg och det känns osannolikt att man ska torska mot Djurgården. Atta avstängd hos gästerna, medan Andreas Johansson och Daniel Amartey är avstängda för hemmalaget.

I matcherna 3, 5 och 6 tycker jag att procenten har hamnat lite galet. Brage har gjort många förändringar efter sin usla höst och måste snart få ordning på grejerna, Alvik brukar trivas borta mot Assi och Västerås har värvat intressant under sommaren och möter ett Syrianska Kerburan som dras med ett par avstängningar.

Preston-Blackpool är ett derby i Ligacupen och skulle jag ha råd med en helgardering till så skulle den nog hamna där. Chopra vilades i premiären för Blackpool och han spelar antagligen nu.

TILL TOPPTIPSET

BERMUDABENNY

[email protected]

FöR FLER TIPS – GILLA SoS På FACEBOOK

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.