Stryktipset, vecka 27, 6 juli 2013 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 27, 6 juli 2013

 

Sju miljoner i jackpot på veckans stryktips så tänk dig jävligt noga för innan du kluddar dit garderingarna! 🙂 Mycket i potten och då lirar jag ett lite större system. R-4-4-144 (12) + en halvgardering. 288 kronor.

Procentfördelning (Gissa vilket lag som streckas hårdast?) och kupong har ni här.

är ju såklart ett TOPPTIPS också! Helgardera match 2 kanske? 🙂 Här har ni Topptipset.

1. Brommapojkarna – Kalmar FF (x)2
BP känns riktigt under isen just nu och jag tror att man får svårt att stoppa blödningen mot ett stabilt KFF. x2 räcker?

2. Elfsborg – åtvidaberg 1
Elfsborg vann visserligen med 5-1 mot Syrianska senast men jag tycker ändå inte att man övertygar helt. åFF har riktigt bra form och kanske kanske kan man störa? Dock har åtvid ställts mot ganska beskedligt motstånd på slutet. Ok, en etta då – men gardering om procenten sticker iväg för mycket!

3. Mjällby – öster 1
Mjällby har letat efter formen och poängen på sistone – kanske hittade man lite av den i 0-0-matchen borta mot AIK senast där man visade upp en fin defensiv. Man borde ha bra chans mot öster som inte håller någon vidare klass.

4. Dalkurd – Forward 1(x2)
Dalkurd hade inte en chans i toppmötet mot Sirius senast som ledde med 3-0 efter en halvtimmes spel (slut 4-1). Nu väntar Forward som vid vinst bara ligger tre poäng efter Dalkurd på andraplats. Hemmalaget känns inte lika vasst som tidigare, men kan mycket när det stämmer. Tre raka matcher för Forward utan något mål framåt, men mot bra motstånd. Känns öppet.

5. Eskilstuna C – Vasalund (1x)2
Eskilstuna är visserligen tabelljumbo, men serien är riktigt jämn och man har bara sju poäng upp till Vasalund på sjätte plats. Två lag som är svåra att få grepp om och även fast Vasalund ska vara liten favorit så tycker jag inte att man kan räkna bort hemmalaget.

6. Sandviken – Sirius 2
Shit vad Sirius är bra. Jag kan inte se hur man skulle kunna undvika att gå upp till superettan den här säsongen – man har något stort på gång och kanske kanske har Uppsala ett lag i allsvenskan inom en ganska så snar framtid. Sandviken är inte kattskit hemma men nu blir det tufft. Har ni garderingar att strössla med så kanske ett kryss kan vara aktuellt.

 

Veckans halvtidsunderhållning…från 2003.

 

7. Kristianstad – Trollhättan 1(x2)
Får lite samma känsla som i match nummer fem – allt kan fan hända här. Upp och ner hos båda gängen. Min helgardering kommer ganska tidigt. Hemmafördelen kanske kan avgöra även fast Trollhättan är ett ganska starkt bortalag.

8. Torslanda – Karlstad 1(x)
Tre avstängningar stör i KBK som inte fått spelet att funka hittills. Framförallt inte hemma. Borta har man dock krigat till sig några pinnar. Torslanda är ju inte något sexigt gäng det heller direkt och jag räknar med ett vråltråkig drabbning. 0-0?

9. AIK – Häcken 1 (2)
Häcken brukar ha det jobbigt borta mot Gnaget, men det var på Råsunda – andra tider nu och Friends har ju inte varit någon borg direkt. Senast mot Mjällby var det inget fantastiskt spel direkt men det blir nog större ytor att lira på nu och kanske lossnar målskyttet då också? Två imponerande bortasegrar i rad för Häcken och jag tar med en rolig tvåa.

10. Malmö FF – Gefle 1(x) M
Räkna aldrig bort Gefle – det laget kan tråka ut en sengångare! Precis som man gjorde borta mot Elfsborg och grejade 0-0. MFF övertygar inte och kommer att streckas för hårt.

11. Syrianska – Halmstad 1(x2)
ångest, ångest, ångest. Bottenmöte mellan jumbon och nästjumbon – viktiga poäng på spel alltså! Syrianskas två senaste hemmamatcher har trots att de bara inbringat en poäng varit godkända. Man vände 0-2-underläge mot Gefle och krigade tappert i 2-3-förlusten mot MFF. Kanske kan man få med sig en efterlängtad trepoängare? Nja, vågar inte släppa något tecken.

12. Husqvarna – Sylvia 1(x)
HFF alltså, vilket jävla gäng att imponera! Senast vände och vann man borta mot Lund och leder nu serien med hela sju poäng före Halmia på andra plats. På tredje ligger Sylvia, nio poäng efter och naturligtvis skulle en trepoängare smaka plankstek för bortalaget i jakten på avancemang. Och visst har man möjlighet att störa.

13. Trelleborg – Oddevold 1
Det känns som om TFF har hittat formen igen – två raka seriesegrar och nu är man med och slåss i toppen av tabellen, precis som Oddevold. Lagen har samma poäng men Oddevold tar sina flesta poäng hemma och kommer att få det svårt. Max lyxkryss?

 

Förresten: Glöm inte att ni kan få ett mejl varje gång jag uppdaterar bloggen med nya tips – det är bara att skriva in er mejladress där till höger. Det har jag gjort och det funkar skitbra! Snyggt är det också! Tack teknikerna – vad skulle jag göra utan er! 🙂

 

TILL STRYKTIPSKUPONGEN

Stryktipset

Spela här

Spelstopp 6/7 15:59 v.27
Omgång 27, t.o.m. 7/7 2013

 

Packa läderbyxor och en majonäsburk så ses vi på Arlanda på söndag!

BERMUDABENNY
[email protected]

FLER TIPS På FACEBOOK

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.