Europatipset, vecka 25, 19 juni 2013 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 25, 19 juni 2013

Idag får det bli en liten kaxig stil. Skinnshorts på, vaxa mustaschen och krydda med jesussandaler och ett läckert pannband – och sen bara gilla läget! 🙂 Vad jag egentligen försökte säga är att jag garderar storfavoriterna, men det lät inte lika kul. R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. Det kostar dig 384 buggtuggummin (1989 års priser). Men annars går det lika bra med 192 kronor.

Europatipskupongen och galna procenter hittar ni här. Brasilien och Elfsborg streckas högst.

Några tankar:

De största favoriterna garderas som sagt upp – Brasilien brukar ha svårare mot Mexiko än vad procenten säger just nu. Gefle kan definitivt tråka ut Elfsborg och Japan är underskattat av tipparna. Dessutom är Malmö alldeles för överstreckat för min smak. Alla dessa SKA vinna, men allt handlar om procenten och spelvärdet.

Uppehållet kom lägligt för BP och Häcken som hade sådär form innan. BP får tillbaka några lirare och bör kunna klara av ett vanligtvis bortasvagt HBK. Häcken är starkt hemma och åFF trivs bäst hemma på plasten.

Helgarderingarna. Blåvitt har backproblem med många skador och briljerade inte direkt defensivt senast mot Djurgården. Alvbåge räddade IFK då…kanske klarar han inte av att göra det igen? Norrköping är inte ofarligt. Gais-öSK känns otroligt ovisst och jag väntar lite med att helt bestämma mig innan jag ser startelvorna. Värnamo är underskattat – man trivs på resande fot just nu och öis har all press på sig.

* * *

Nu kan ni få mina förslag i mejlkorgen om ni vill! över min vackra bild till höger så kan ni fylla i mejladress, så får ni ett mejl varje gång som jag skriver – bra va!? (Alla jublar "JAAA!"). Men alla ni som redan fyllt i det en gång på förra hemsidan ska INTE behöva göra det en gång till. Bara att ni hör av er om någonting strular.

Har du missat att gilla Sparka & Spring på Facebook? Skämmes! Gör det här.

är du lika pepp som jag på Premier Leage? Nu är spelschemat släppt – det kan ni se här.

Europatipskupongen har ni här.

BERMUDABENNY

[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.