Europatipset, vecka 24, 16 juni 2013 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 24, 16 juni 2013

13 rätt på Stryktipsförslaget igår gör ju att man blir lite kaxig och väljer att gå för kosingen på Europatipset. Många galet stora favoriter på dagens kupong och jag väljer att chansa ordentligt. R-0-7-16 (12) + 1 hel- och 2 halvgarderingar. 192 kronor.

Galet stora favoriter och Europatipskupongen hittar du här.

Några tankar:

Hemmalagen Nyköping, Västerås och Oddevold garderar jag upp direkt – alla tre har blivit alldles för stora favoriter. även fast alla SKA vinna, så är moståndet inte kattskit och skräll är inte omöjligt i någon/några av matcherna.

Sirius och Sydafrika tycker jag har blivit alldeles för stora bortafavoriter. Luleå är hur starkt som helst just nu och det blir inte lätt för Uppsalalaget – jag chansar och utelämnar tvåan helt. Etiopien har imponerat hittills i kvalet och jag tror att många tippare bara går på gamla meriter.

Chansspikar på Gais och Karlstad – hade länge med gardering på Bois, men den fick ryka till slut. Karlstad kan ha kommit igång efter den fina insatsen senast och bör ha bra chans mot Utsikten.

Europatipskupongen här.

BERMUDABENNY
[email protected]

FöR FLER TIPS – FöLJ SPARKA & SPRING På FACEBOOK

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.