Europatipset, vecka 23, 7 juni 2013 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 23, 7 juni 2013

Imorgon fredag är det dags att tvåla till de där tyrolartöntarna och bärga tre viktiga poäng i jakten på en VM-plats. Men lätt blir det inte! Här kommer mitt Europatipsförslag. R-3-3-24(12) + tre halvgarderingar. 192 kronor.

Glöm nu för fan inte helgens tävling! Alla som gillar Sparka & Spring på Facebook och delar helgens spelförslag där är med och tävlar om tre trisslotter som man får hem i brevlådan. Ju fler inlägg ni delar desto större chans att vinna!

PLöTSLIGT – med en sjujävla megasupertur med socker på toppen – HäNDER DET!

Några tankar:

Jo jag helgarderar Tyrolartöntarna-Sverige. österrike känns en aning underskattat och det känns svårt att räkna bort dem helt. Vill man spara in någon krona kanske man kan ta bort ettan.

Både Belgien och Kroatien är kraftigt streckade och till slut lägger jag en gardering i Belgien-matchen. Serbien kan mycket i sina bästa stunder medan Skottland har det riktigt jobbigt just nu.

även Polen och Grekland streckas väldigt högt och jag tycker att båda är värd en gardering.

Kupong och procentfördelning hittar ni här.

BERMUDABENNY
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.