Topptipset, vecka 21, 20 maj 2013 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Topptipset, vecka 21, 20 maj 2013

Hej! Idag är det dags för Topptipset igen och det känns som om procenten har hamnat lite galet på sina ställen. Derbyspäckad kupong!

Topptipskupongen har du här.

Några tankar:

Bajen är just nu streckat till ca 75% Det. Kan. Jag. Inte. Acceptera. Det är klart man är bra på Söderstadion, men man är ju för fan inte Barca på Camp Nou. 9% på Bois är sjukt lågt och även fast det stiger på tvåan så kommer jag slänga med alla tecken. Detsamma gäller i Tromsö-Brann där jag inte heller riktigt förstår streckfördelningen.

Två spiktvåor är lite ovant och såklart en liten chansning. IK Frej känns inte alls bra hittills och det borde ett stabilt Vasaund kunna utnyttja. I la Primera är Mallorca så gott som utslaget men har en liten chans att hålla sig kvar, men måste vinna. Det kan Betis utnyttja som slåss om en EL-plats.

Trollhättan-Oddevold är ett stekhett derby – räkna med mer kamp en skönspel. Hemmapremiär på naturgräs…planen är sådär men spelbar.

Syrianska Kerburan-Enköping känns oviss. Skador har stört säsongsinledningen för hemmalaget medan ESK agerar ojämnt. Målsnålt och jävligt?

Kupongen

BERMUDABENNY
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.