Europatipset, vecka 12, 24 mars 2013 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 12, 24 mars 2013

ALLA RäTT IGåR! …på det matcher som spelades. De lottade gick förstås käpprätt åt h-vete. Men det är bara att bryta ihop, hytta med näven, ta sin hjärtmedicin och fokusera på Europatipset istället, som inte är speciellt mycket enklare än lördagens knepiga stryktips. Jag testar R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr.

Några tankar:

Empolis rutinerade anfallare Maccarone (13 mål) och Tavano (15 mål) samt unge Sapponara (9 mål) är i ruggig form och öser in baljor. Får man hål på ett defensivt lirande Bari så kan det rinna iväg. Kryssgardering kan vara ett alternativ, men lite hög procent där nu.

Tredjeplacerade Livorno har inte fått spelet att fungera på sistone – bara två segrar på de åtta senaste matcherna och bara en seger på de fyra senaste hemmamatcherna. Nu möter man Lanciano som har endast en förlust på de nio senaste bortamatcherna men där man kryssat hela sex gånger. Hemmaseger är trolig men till 75%? HELL to the NO! Ta med tvåan till och med?

Jag helar match nummer 13 som ofta får en liten skev procent när tipparna inte har kvar några garderingar på slutet. Ascoli spelar bättre borta än hemma nuförtiden och har Simone Zaza på topp – den 21-årige anfallaren delar skytteligaledningen i Serie B med 18 gjorda mål.

Kupongen hittar du här.

BERMUDABENNY
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.