Europatipset, vecka 12, 22 mars 2013 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 12, 22 mars 2013

Bermudabenny till höger i bild, tipskupongen till vänster.

Jahopp, det är väl bara att ta landslagstjuren vid hornen och leverera det första av tre europatipsförslag på kort tid. Dessutom kommer jag ju såklart att skriva ett stryktipsförslag för lördagens kupong. Hursomhelst, här kommer mitt förslag inför fredagen – R-0-7-16 (12) + 1 hel och 2 halv. 192 kr. Förresten, har ni frågor om reducerade system eller annat är det bara att kommentera eller skicka iväg ett mejl så ska jag svara så gott jag kan!

Några tankar:

Lichtenstein har slagit Lettland tidigare, nämligen i EM-kvalet 2007. Man har slagit Litauen i EM-kvalet 2011 så visst finns det hopp om seger även fast Lettland ska vara rejäl favorit. Jag kan inte låta bli att nalla på ettan.

Ungern har straffats av Fifa sedan supportrar skrikit antisemtiska slagord, så denna match spelas inför tomma läktare. Vilket borde gynna Rumänien som har det bättre laget tycker jag.

Irländarna har hjärtan stora som dasslock och kan definitivt störa Blågult. För hög prolle på ettan med tanke på Irlands högstanivå. 1x, men vetefan om inte tvåan ska med. Ja ja, jag är en landsförrädare…

Europatipskupongen hittar du här.

BERMUDABENNY
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.