H-O-C-K-E-Y! Hockey! Hockey! Hockeyhockeyhockey! -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

H-O-C-K-E-Y! Hockey! Hockey! Hockeyhockeyhockey!

Ni vet vad jag känner för landskampsuppehåll så jag ska inte spåra ur här, spotta svordomar och slå sönder inredningen. Det är liksom inte värt det.

Nu handlar det ju faktiskt om VM-kval, så jag är ju inte helt emot hela grejen – det handlar mer om de matcher som INTE spelas på grund av att Norge, Albanien, Moldavien och några till måste lira boll just precis nu. Kan vi inte göra så att alla årets landskamper spelas på midsommarafton (när jag ligger och kräks av för många räkor (läs: nubbar), julafton (matchstart 15.00) och eventuellt 13 september (min födelsedag. Lika bra att ta all skit på samma gång.)

Resten av året så kör vi på högkvalitativ europeisk ligafotboll…och Superettan såklart när öSK spelar.

Så vad gör man en sån här vecka då? Nja, man kanske lirar på Lången? Ishockey kan ju funka ibland när det är totalkris och Powerplay är en intressant spelform på Svenska Spel. Jag testar om ni testar! 🙂 Klicka här för att komma till Lången & Powerplay. Och ni kan vara lugna, det kommer både Europatipsförslag och Stryktipsförslag den här veckan.

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.