Kupångest! -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Kupångest!

Fett med passion i Newcastle.

Det är lite med sorg och ångest i hjärtat som jag skriver om den sista omgången i Premier League. När den engelska ligan stänger så stänger snart även övriga stora serierna och då får vi dras med Örebros snedsparkar, Bröndbys gröthalsar och Trondheims torrbollar på tipset. Men men, inte mycket att göra åt – snart är det ju EM också och det kommer att bli great!

Sista omgången då. Fortfarande en hel del saker som kan hända, både i toppen och botten.

Toppen:

• Som ni ser är det fortsatt hård kamp om topplaceringarna, där alltså de tre första är direktkvalificerade för gruppspelet i Champions League medan det fjärde får kvala sig dit. Mycket ära och sjuhelvetes massa miljoner på spel alltså! Sista omgången för topplagen: Man C-QPR, Sunderland-Man U, WBA-Arsenal, Tottenham-Fulham, Everton-Newcastle.

Botten:

• Lite mer spikat i botten där Wolves och Blackburn är klara för spel i Championship nästa säsong. Det står alltså mellan Queens Park Rangers och Bolton om vem som ska klara sig kvar i serien. QPR har en nästintill omöjlig uppgift borta mot ett minst sagt motiverat City medan Bolton möter Stoke borta – en match man alltså MÅSTE vinna.

Hela tio härliga Premier League-matcher på stryktipskupongen (alla spelas dock söndag) innan den avslutas med tre allsvenska möten (två på lördag, en på söndag). Verkar bli några riktigt stora favoriter. Vilka sviker? Mitt förslag kommer antagligen imorgon eller tidigt på lördag!

BERMUDABENNY

Till startsidan

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.