Kära läsare! -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Kära läsare!

Jodå, visst föll mitt kära Örebro SK på Stadion. Och visst står man fortfarande utan seger i årets allsvenska. Och visst är det alldeles förjävligt!
Svider det? Å ja.
Avlider jag? Det är fan nära på.
Hindrar det mig från att skriva veckans stryktipsanalys? …HELL NO!

Men eftersom majoriteten av kupongen spelas på söndag så kommer troligtvis mina tankar och spelförslag inte förrän imorgon lördag. Men man vet aldrig, jag kanske får ur både tummen och tipspennan redan ikväll. Men om inte, vad ska ni då roa er med idag?

Några förslag:

1) Ni kan alltid rösta i den nya omröstningen jag lagt längre in i högerspalten på startsidan. Vilka lag är egentligen bäst i Skåne, Stockholm respektive Göteborg?

2) En allsvensk match idag. Den mellan Kalmar och GAIS. Inte så spännande match i sig kanske, men ändå lite roligt att Makrillarna kommer till Guldfågeln Arena. Djurtemat är nog det festligaste med den här matchen. Vet ni förresten vad Guldfågeln Arenas klack heter? Klicka här för rätt svar. Vet ni vad alla hemmasupportrar skriker när motståndarlaget har ut bollen över egen kortlinje? Klicka här för rätt svar. Jag vet, jag är fantastiskt rolig.

3) Öl.

Ha det fint så hörs vi imorgon!

PS. Jag kör på alternativ 3.

BERMUDABENNY

Till startsidan

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.