Ställ dig upp och bua! -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Ställ dig upp och bua!

Jag kollade på ÖSK-Helsingborg på en jävligt rosslig fulstream igår ikväll. Det var ju ingen fezt direkt. Nog för att bilden var totalt värdelös, men då ska vi inte snacka om spelet. Hua. Och framförallt Örebros tyvärr. Tänk att tvåmeterspassningar kan vara så svåra på en platt jävla plastmatta. Inte för att ni bryr er ett skit om ÖSK, men ändå, ni måste ändå läsa om min ångest! Delad ångest är lättare ångest. Så tack för bärhjälpen. 🙂

Nog om det där – snart är det ju stryktipset igen, och de flesta hatobjekten förpestar såklart kupongen med sin närvaro. Låt mig presentera dem lite närmare.

…i match nummer 4: Tåpajarnas enväldiga härskare, de supande svartvita halvgarderingsmördarna, de brutala brunstbockarna från East Midlands, the one, the only – DEEEEEERRRRBY!

…och i match nummer 6: De ständigt svikande förhandsfavoriterna, kupongens största men mest impotenta pengapung, drygpittarna i Leicestershire, the wankers on the Walkers Stadium – LEEEEEICESTEEER!

…sist, men absolut inte minst, i match nummer 12: Slampornas slampa, Hawaiifotbollens stora affischnamn, sållen från West Yorkshire, de notoriska nollorna från norr. De oefterhärmliga, de hatade och föraktade, tipparnas största skräck sedan tidernas begynnelse. Ställ dig upp kära läsare, ta fram händerna, veckla upp långfingrarna och bua som bara fan, för hääär koooommmer doooom – LEEEEEEEEEEEDS!

BERMUDABENNY

Till startsidan

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.