Dag 2 av 3 - check. -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Dag 2 av 3 – check.

…eller “Dag 2 av 3 – Chech” kanske vore mer passande, för Peter Cech storspelande i Chelseakassen. Hatten (och hjälmen) av för honom.

Ja, det var ju verkligen på håret att kupongen inte sket sig igår. Det var otroligt nära att Chelsea – Benfica slutade oavgjort i och med att portugiserna kvitterade med bara några minuter kvar att spela. Ganska nära att man fick in tvåan också faktiskt. Men istället dundrade Meireles in segermålet för Londonlaget på övertid och gjorde så att min europatipskupong förblev fortsatt intakt. Men spelar Chelsea lika slappt mot Barcelona i semifinalen så kommer det att bli tvåsiffrigt till spanjorerna.

Midtjylland vann borta mot Aalborg och Real Madrid hade målkalas på Santiago Bernabeu med cyprioterna i Apoel.

Idag avslutas europatipskupongen, och det kan verkligen skita sig i samtliga matcher för mig…eller ja, förutom Valencia – Alkmaar då där jag har en helgardering men hoppas mycket på holländsk skräll. Annars känns det väldigt öppet i de fyra matcher som liras idag.

Imorgon eller eventuellt lördag kommer det ett stryktipsförslag.

BERMUDABENNY

Till startsidan

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.