Julmisär är här! -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Julmisär är här!

Visst är det förjävligt med jul ändå? Jag menar, inget stryktips på lördag bara för att en skäggig snubbe föddes för typ 2000 år sedan* och för att en annan skäggig och tjock snubbe i röd mössa behagar titta i allas hem just denna förbannade dag – det enda skägg jag tänka mig är möjligtvis Olof Mellbergs!

Men men, det är bara att bita ihop och vänta tålmodigt till freakin måndag för att få stryktipset igen. MEN nu har det meddelats att Arsenal-Wolves flyttas till tisdag p.g.a strejk i london – ni kan läsa det här. Typiskt.

Allt är dock kattskit i juletider. 🙂 Kolla bara på de tre kommande tipsen som Svenska Spel erbjuder. Det är inte utan att man blir lite uppspelt och varm om kinderna. England, England och England, denna underbara, blekfeta och smått inavlade gråa skitnation, vilken förbannat trevlig fotboll de spelar!

* Ok, han kanske inte föddes skäggig, men ändå.

Sa jag förresten God Jul? Det var ohövligt av mig. Tack för att ni läser bloggen, hoppas ni får astrevlig jul, om det nu är möjligt utan benknäckarfotboll. 😉 /Bermuda “The Grinch” Benny.

Stryket, 26/12

Stryket, 31/12

Europatipset, 2/1

BERMUDABENNY
[email protected] 

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.