Europatipset, vecka 43, 26 oktober 2011 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 43, 26 oktober 2011

Hej! Här kommer mitt Europatipsförslag. Alla matcher spelas idag onsdag vilket alltid är trevligt. La Primera, Serie A och engelska Ligacupen utgör idag kupongen – härligt! Jag lirar R-0-7-16 (12) + två helgarderingar. 144 spänn. Lycka till! /BB

Några tankar:

• Helgarderade länge Napoli-Udinese, men nu verkar det som om Natale missar för bortalaget och det räcker för att jag ska ta bort tvåan.

• 48% på Inter kan jag bara inte blunda för. Det kommer säkert att stiga, men tycker ändå att singeltvåan känns spelbar. Det måste lossna ordentligt snart.

• Ligacupen är svårtippad då vissa lag vilar fler lirare än andra. I Blackburn sitter tränaren löst och ska tydligen matcha en stark elva för att få med sig en vinst mot Newcastle, som går som tåget i Premier League, men som brukar vila spelare i cupen.

Helgarderingarna. Levante ligger tvåa i spanska ligan med en match mindre spelad än serieledande Barca. Frågan är inte OM utan NÄR raset kommer. Redan mot Sociedad? Inte troligt, men kanske! Stoke är svårspelat, framförallt när man har hemmaplan – Liverpool går inte säkert!

• Har ni några funderingar är det bara att kommentera här eller på Facebook, skicka ett mejl eller skrika din fråga väldigt VÄLDIGT högt. 🙂

BERMUDABENNY
sparkaochspring@hotmail.se

Till startsidan

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.