Europatipset, vecka 41, 16 oktober 2011 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 41, 16 oktober 2011

12 rätt hyfsat långt in i andra halvlek igår. Sen kom raset och svordomarna. Nya tag idag! En hel del chansningar och R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 spänn. Lycka till! /BB

Förresten! Sparka och Spring finns ju på Facebook nu. Visst sörru, så klicka på “gilla” där till höger så kan du vara med på fejsan och läsa bonusinformation och diskutera med andra tyckare om veckans spel – kan bli kul! Och tycker du det blir tråkigt är det ju bara att ogilla igen. 🙂

1. Newcastle – Tottenham (1x)2
• Känns öppet. Ba osäker till spel Newcastle och Adebayor i Tottenham. Newcastle obesegrat och Spurs i kanonform.

2. Levante – Malaga x(2)
• Levante obesegrat hittills och svårspelade på hemmaplan. Nu kommer Malaga på besök som har ett riktigt bra lag. Levante vann iofs hemma mot Real men då spelade man länge med en man mer.

3. Sevilla – Sp. Gijon 1(x) M
• Sevilla bör vinna men 90% på ettan känns lite väl saftigt på ett lag som inte övertygar helt.

4. Zaragoza – Sociedad 1(x2)
• Två lag som blandar och ger. Skador och avstängningar i Zaragoza medan Sociedad är hyfsat skadebefriat. Jag tar med alla tecken.

5. Chievo – Juventus (x)2
• Hemma är Chievo alltid bra och serieledande Juventus som saknar en del lirare får det svettigt. x2.

6. Lazio – Roma (1x)2
• Tungt Romderby mellan två lag i form. Det här kan bli blodigt och sluta hursomhelst. Lite fördel Roma.

7. AIK – Häcken 1
• Nämen åh, lite hösttrist allsvenska tittar in. Så trevligt. Sista chansen för Häcken att utmana AIK om Europaplats. Gnaget är starkt hemma och trivs mot Häcken. Etta.

8. Norrköping – Elfsborg (1)x M
• Peking slåss för sin överlevnad medan Elfsborg slåss om andraplatsen bakom Helsingborg. Norrköping gör sällan bort sig hemma och Elfsborg suger ofta borta. 1x-chansning.

9. Atalanta – Udinese (x)2
• Lite skavanker i båda lagen, men både ställer upp med hyfsat ordinarie lag. Nykomlingen Atalanta obesegrat hemma – har iofs bara mött Palermo (premiär, vad allt det innebär) och Novara. Udinese obesegrat och ligger tvåa.

10. Genoa – Lecce 1
• Genoa är mycket bättre hemma än borta och även fast procenten på ettan är hög så singlas den. Hög högstanivå hos Genoa medan Lecce ligger på en konstant mediokernivå.

11. Novara – Bologna 1
• Nykomlingen Novara har tillsammans med Napoli gjort flest mål i Serie A så här långt – tio stycken. Jag tror det blir jobbigt för jumbon Bologna som har en riktigt lång skadelista. Jag chansar och spikar ettan.

12. Köln – Hannover x(2) M
• Svårt med Bundesliga och dess Hawaii-fotboll. Köln agerar ojämnt och jag tycker att procenten hamnat lite galet med tanke på Hannovers fina form. x2-chansning.

13. Rennes – Lorient 1
• Rennes har kryssat ofta hemma, men det blir det ändring på nu. Skador stör i Lorient som får svårt att stå emot anstormningen.

BERMUDABENNY
[email protected]

Till startsidan

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.