Tack! -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Tack!

 

Förra månaden besöktes Sparka och Spring fler gånger än någonsin tidigare och det är väldigt roligt att se hur många som kommer in och läser, kommenterar och mejlar.

 

Bloggen inleddes framförallt för att jag själv inte kunde hitta bra ställen att läsa om stryk- och europatips där man fick ingående information om kupongernas matcher. Nu säger jag inte att den här bloggen är guds gåva till tipparna och detta är absolut inte inlägg för att hylla SoS (jante för fan!), utan detta är inlägg för att hylla er som läser den – ett stort genuint TACK! Framförallt ett gigantiskt tack till Stellan Ekman som tog med min blogg i hans expertpanel och därmed ökade min bloggs besökarantal markant. Gå in på hans sida här.

 

Sparka och Spring är en hobby som jag sysslar med på fritiden, därav de slappa “analyserna” ibland. I framtiden hoppas jag att hobbyn kan bli till någonting annat och redan om några månader kan Sparka och Spring gå in i en ny spännande fas, men det är långt ifrån spikat. Mer om det senare.

 

Ha en fin tipsvecka!

 

BERMUDABENNY
[email protected]

 

Till startsidan

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.