Europatipset, vecka 40, 7 oktober 2011 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 40, 7 oktober 2011

Hej gänget, det var längesen! Inget E-tips igår som ni säkert märkte och en vilodag extra för mig, vilket var välbehövligt efter många långa texter. Men nu är jag tillbaka!

Nu är det ju landskamper i morgon så då blir det inga omfattande analyser. Lördagens stryktips bjuder på engelsk division 1 och 2. Inte lättanalyserat direkt, men jag ska göra mitt bästa. Det kommer senare ikväll eller tidigt imorgon.

Nog med babblet, här kommer Europatipsförslaget, och kan ni tänka er – det är INTE reducerat! 🙂 Sju halvgarderingar och 128 spänn. Lycka till! /BB

Några tankar:

• De tunga favoriterna – Sverige, Holland, Portugal och Danmark kommer att hålla tror jag. Följaktligen en usel utdelning…

• …MEN Wales, Vitryssland och Montenegro kan möjligtvis ställa till det och på så sätt höja utdelningen. Jag chansar på det ivarjefall.

• Spanien må vara klara för EM, men man ska enligt uppgift skicka ett stark trupp till Tjeckien.


BERMUDABENNY
[email protected]

Till startsidan

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.