Europatipset, vecka 38, 21 september 2011 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 38, 21 september 2011

Tjena gänget! Svår Europatipsomgång idag eller hur? Jag lirar R-0-7-16 (12) + två matematiska helgarderingar. 144 kr. En hel del chansningar.

• ÖSK saknar lagkaptenen och backklippan Wikström och han är den enda riktigt bra mittbacken i laget. Syrianska slåss för sin överlevnad i botten.

• Helgarderar Milan-Udinese. Bortalaget har fått en kanonstart på säsongen, till skillnad från Milan som öppnat lite skakigt. Skador på bl a Zlatan stör hos hemmalaget. Di Natale behöver inte många lägen…

• Gijon får det svettigt borta mot At. Madrid, men man har gnetat till sig bortakryss tillräckligt ofta tidigare för att jag ska tycka att ca 8% på krysset är för lågt.

• Även fast Peking kommit igång lite på slutet så tycker jag siffrorna har hamnat lite snett i hemmamatchen mot Gefle som kan rå på de flesta lagen i serien.

BERMUDABENNY
sparkaochspring@hotmail.se

Till startsidan

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.