Europatipset, vecka 35, 4 september 2011 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 35, 4 september 2011

Har ni kokat kaffe, vässat pennan och gjort er redo gör Europatips-tippandet? Det låter bra – så här kommer jag att lira. R-0-7-16 + två matematiska helgarderingar. 144 kr.

Några tankar:

Degerfors må ha fyra raka utan vinst – men motståndet har varit mördande. ÄFF, ÅFF, LSK och Assyriska. Bra mycket lättare nu när ett för tillfället uselt Bajen kommer på besök.

IK Frej börjar få ut det bästa ur sitt material efter en minst sagt dålig vårsäsong. Inget verkar kunna stoppa laget nu och jag chansspikar tvåan mot Karlstad.

• I matcherna 3, 5 och 6 tycker jag att procenten på ettan är lite väl hög och väljer att gardera upp.

• Helgarderingarna faller i Trollhättan-Lund och Umeå-Tyresö. Lund är inte lika bra borta som hemma, men har ett bra lag och kan störa när allt stämmer. Trollhättan blandar och ger. Umeå förlorar sällan, men nu är risken större än på länge när ett formstarkt Tyresö kommer på besök med Edlund och Öqvist i spetsen.

BERMUDABENNY
[email protected]

Till startsidan

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.