Gott & Blandat -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Gott & Blandat

11 rätt på ramen igår och bara Ådvidaberg och Hannover som svek – men det var bra nära att gå ännu bättre. Hursomhelst, kul att sätta Jönköpings seger borta mot Falkenberg och att hitta krysset i Marseille-St Etienne – franska ligan kan man tydligen hitta oändligt många skrällar i. Så här såg vinnarraden ut:

Men nu ser vi istället framåt mot en spännande spelvecka. Mitt-i-veckans-europatipset på onsdag ser ganska kul ut med matcher från både CL-kval, EL-kval, engelska ligacupen, allsvenskan och superettan – en jävla blandning helt enkelt och det ska bli kul att sätta tänderna i dessa drabbningar. Stryktipset på lördag ser riktigt tufft ut med bara två Premier League-matcher på kupongen, en svensk match och resten Championship. Tur för mig då att jag älskar Championship! …även fast lagen där inte älskar mig lika mycket tillbaka alla gånger. 🙂

BERMUDABENNY
sparkaochspring@hotmail.se

Till startsidan

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.