Europatipset, vecka 33, 21 augusti 2011 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 33, 21 augusti 2011

Då så, Europatipset på schemat. Inga omfattande analyser från min sida, men dock några tankar och ett spelförslag. Lycka till! /BB

• För det första: Idag spelar jag en hel del på procenten. Ganska många högoddsare som är värda att garderas. Bl a Fulham, Jönköping, St Etienne, Trelleborg, Halmstad tycker jag känns värda att gardera rent procentmässigt.

Helgarderingarna hamnar i Falkenberg-Jönköping och Wolverhampton-Fulham. FFF är inte i samma form som tidigare och hemma är man inte helt stabilt – jag tycker att procenten har hamnat lite på sniskan i den matchen och helgarderar. Fula Skinkan har potential – med stabile Murphy på mitten och giftiga Johnson och Zamora framåt så kan man absolut ställa till det för Wolves. Runt 20% på tvåan gillar jag ivarjefall.

Halvgarderingar. Trelleborg & Halmstad. Det är allsvenskan för fan – INGET lag ska ha runt 80%. Över 90% på HIF som har Europa League i skallen/benen och som säljer viktiga lirare känns högt. Och det även fast man ställs mot ett avhängt Halmstad som dock har krigarhjärtan. 75% på AIK är också högt, framförallt när TFF får tillbaka lirare. Många skrällar i franska ligan hittills – St Etienne ska garderas.

Spikar. Värnamo har konstgräs. ÅFF trivs på konstgräs. ÅFF är bättre än Värnamo. ÅFF vinner. Middlesbrough har öppnat serien bra och möter ett sargat Birmingham med många matcher och skavanker. PSV är en liten chansning så gardera om ni har råd. Hannover har öppnat Bundesliga på bästa sätt och möter nu nykomligen Hertha Berlin.

R-0-7-16 (12) + två matematiska helgarderingar. 144 kr.

BERMUDABENNY
sparkaochspring@hotmail.se

till startsidan

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.