Info om Stryket -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Info om Stryket


Är det inte uselt väder eller massmord som stoppar matcherna på stryktipset så är det upplopp. Match nummer 7 mellan Tottenham och Everton kommer att ställas p g a oroligheterna i London och följaktligen att lottas.

För er som inte vet hur lottningen går till så kommer här en liten lathund:

Tio tidningarnas tips utgör grunden av lottningen och hur lottningsprocenten kommer att fördelas.

Och som ni kan se i denna match så tror samtliga tidningar på hemmaseger. I lottningsprocessen som sker genom någon slags bolldragning så läggs två bollar till vid varje tecken. Alltså fördelas bollarna: 12 2 2 vilket i procent innebär 75% 12,5% 12,5% Det är intressanta siffror för just i denna matchen då spelarprocenten just nu är fördelad 56% 26% 18% Om procenten är så även på lördag (vilket är högst tveksamt) så kan singelettan vara mycket spelbar. Det kan den såklart vara ändå – 75% chans på etta är väldigt bra i en match som borde vara väldigt jämn i praktiken.

Mitt spelförslag kommer antagligen imorgon eller tidigt på lördag. Har ni några frågor är det bara att kommentera eller mejla!

BERMUDABENNY
sparkaochspring@hotmail.se

Till startsidan

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.