Europatipset, vecka 31, 7 augusti 2011 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 31, 7 augusti 2011

 


Hyfsad start på det engelska tippandet med 11 rätt på ramen på gårdagens stryktips och SoS står sig bra bland andra tippare. En hel del flyt med Brightons vändning i slutminuterna bl a, men riktigt kul att singeltvåan på Ipswich satt klockrent och att jag hade med kryssen i Middlesbroughs resp Nottinghams hemmamatcher.

 

RESULTAT STRYKTIPSET 6 AUGUSTI

 

Ok, då kör vi Europatipset då! Det blir inte massiva analyser, men dock några tankar om veckans rad. R-0-7-16 (12) + två matematiska helgarderingar. 144 kronor. SPELSTOPP 15.29.

 

Helgarderingar. Mina helgarderingar hamnar i match 1 & 2. Manchester-derby direkt och väldigt ovisst. Utgångskrysset flankeras av både en etta och tvåa. GAIS har bra form och väldigt många vassa offensiva spelare som kan avgöra. Jag kan rapportera om ett regnigt Stockholm och eventuellt en svårspelad plan.

 

Spikar. Jag väljer bl a att singla ÖSK och Halmstad. Örebro börjar hitta formen igen och möter Häcken som också har bra form men samtidigt ett tungt spelschema. ÖSK trivs bra på det snabba konstgräset. Halmstad ligger hopplöst sist i allsvenskan men krigar som fan i varje match, och gör det faktiskt ganska bra – otur senast mot Elfsborg. Ska man ha någon som helst liten möjlighet att klara sig kvar, så bör man vinna sådana här matcher mot ett bortasvagt Norrköping.

 

Chansningar. Och när blev Jönköping världens bästa klubblag? Nog för att man är favoriter men över 80% hemma mot Qviding känns galet högt, med tanke på J-Södra torskade senast borta mot nästjumbon Västerås och Qvidings form är lite dunkel då man ställts mot ruggigt tufft motstånd i de två senaste fajterna (Degerfors och ÅFF). Ängelholm dominerar inte hemma och jag hoppas att VSK kan knipa en pinne (0-0?). Franska ligan är inte min specialitet direkt men Bordeaux är inte vad man en gång var och 10 % på tvåan lockar.

 

Hur spelar ni?

 

 

BERMUDABENNY
sparkaochspring@hotmail.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.