Europatipset, vecka 30, 27 juli 2011 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 30, 27 juli 2011

Tjena gänget, här kommer mitt Europatipsförslag. Många stora favoriter – och frågan är vilka av dem som kan tappa. Alltid svårt att bedöma matcher med lag från olika europeiska ligor. Jag menar, hur bra är den schweiziska ligan egentligen? Och hur är den jämfört med den belgiska? Visst, det är hyfsat lätt att ha koll på ligornas absolut topplag, men sen är det knepigare. Jag väljer att chansa lite för att komma åt lite kosing. Här är några tankar:

• Jag väljer bl a att gardera upp Rosenborg-Plzen. Norrmännen har inte övertygat och jag tycker inte att ettan är självklar – tjeckerna kan skrälla.

• Jag var inne på att gardera Benfica som inte börjat med seriespelet än. Men samtidigt, det har ju inte motståndet Trabzonspor heller. Så ettan lämnas ensam där.

• Däremot väljer jag ett skrällkryss mellan Köpenhamn och Shamrock. Klart att danskarna bör vinna det här, men jag tycker att irländarnas krysschanser är större än 10% (som det står i nu) och tar med en gardering. Dessutom är man varm i kläderna då irländska ligan är i full gång. Men vill ni snåla så kan ni ju ta bort det krysset.

• Östersund är stora favoriter borta mot Älgarna. Men serien har haft uppehåll på över en månad och Östersund är inte omänskligt ut borta. Kryssgarderingen känns bra.

• Matcherna 9-13 spelas imorgon torsdag 28 juli.

• Sparka och Spring behöver din åsikt – hur spelar du och tänker om matcherna idag? Kommentera nedan så blir jag en glad Bermudabenny.

• Förresten, min andra blogg, Greetings From Bermuda, är uppdaterad – in och njut av galna kontaktannonser!

Här kommer min rad, R-0-7-16 (12) + två matematiska helgarderingar. 144 kr.

BERMUDABENNY
sparkaochspring@hotmail.se

Till startsidan

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.