Tolv är det nya tretton -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Tolv är det nya tretton

 

Hej! En helt ok spelhelg ändå, med 10 rätt på fredagen, 12 på ramen i lördags och så 10 på söndagen igen. Även fast det inte ger några stora pengar så vill man ju alltid vara uppe och sniffa på tvåsiffrigt. 🙂

 

Tre grejer idag:

 

1) Sparka och Spring finns nu med på Spelbloggare.se där man kan läsa de senaste speltipsen från Sveriges främsta experter. Kul!

 

2) Det ligger en ny omröstning om helgens stryktips till höger – Kryssa med SoS! En undran till er läsare: tycker ni att “Kryssa med SoS” är något bra att ha? Det ligger där för er skull, så kommentera gärna eller skicka ett mejl där ni kan säga vad ni tycker och kom gärna med förslag på förändringar och förbättringar.

 

3) Ikväll är det ju Europatipset. Igen. Det kommer komma ett spelförslag, men eftersom det är många träningslandskamper så blir inte analysen omfattande. Men några tankar ska jag dela med mig av ivarjefall! Kommer runt lunch.

 

Hoppas ni haft ett riktigt bra ledighet (om ni haft någon). Själv har jag seglat för andra gången i mitt liv och faktiskt överlevt, vilket får ses som en liten seger! 🙂

 

BERMUDABENNY
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.