Stryktipset, vecka 22, 4 juni 2011 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 22, 4 juni 2011

Hej, här kommer veckans stryktips! R-0-7-16 (12) + två matematiska helgarderingar. 144 kronor. Lycka till! /BB

1. England – Schweiz 1(x)
• England är inget lag man kan förlita sig på. Speciellt inte mot ett så pass bra lag som Schweiz. Blir ett lyxkryss direkt.

2. Montenegro – Bulgarien 1(x)
• Montenegro är riktigt starkt hemma där man har fem raka vinster (två i EM-kvalet) och 7-0 i målskillnad. Bulgarien får det tufft.

3. Makedonien – Irland (x)2
• Hemmalaget är inte vidare bra just nu och kommer att få det jobbigt mot Irland som har en hel del klasspelare. Otroligt jämt i grupp B. Tre poäng för Irland nästan ett måste för att hänga med i striden om direktplatsen till EM.

4. Ryssland – Armenien 1(x)
• Ingen vidare klass på Ryssland nuförtiden. Visst, man bör vinna nu, men Armenien är underskattat och när man ställs mot storebror så taggar man nog till lite extra. Lagen spelade 0-0 i Armenien.

5. Grekland – Malta 1
• Bra defensiv hos Grekerna som ställs mot ett lag som spelat fem landskamper (fyra i EM-kvalet) utan att göra mål. Grekland övertygar kanske inte, men vinner detta.

6. Lettland – Israel (1)x
• Israel utmålas som favorit här men jag tycker inte att man imponerar på bortaplan. Lettland är oftast starkt hemma och jag kryddar utgångskrysset med en etta.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=b868DCv2GDo&feature=related]

Veckans halvtidsunderhållning.

7. Island – Danmark 2
• Väldigt viktig match för Danmark om man ska hänga med grupp H. Island kan möjligtvis få en lyckoträff lite då och då och om ni har råd kan ni ta med krysset.

8. Portugal – Norge 1
• Det här kommer att bli svettigt för Norge. Ronaldo tillbaka i Portugal med vad allt det innebär. Ettan känns ganska given.

9. Brasilien – Holland 1(x)
• Vänskapslandskamp. Brassarna kommer ställa upp med en stark elva. Holland är ju inte oävet, och trots att man kanske inte matchar bästa laget så har man chansa att störa.

10. Brage – Åtvidaberg (1x)2 M
• Vidöppet. Åtvid är bra men framförallt hemma på Kopparvallen. Brage har nu tre raka segrar och kan mycket väl ta en skalp igen. Helgardering.

11. Akropolis – Syrianska Kerburan 1(x2) M
• Två lag som blandar och ger. Får inget riktigt grepp om detta och väljer tidigt att helgardera. Möjligtvis kan hemmafördelen avgöra.

12. IK Frej – Valsta Syrianska 1 (2)
• När ska det vänta för Frej egentligen? Sju raka utan vinst och bara en inspelad poäng – tre raka svidande 0-1-förluster. Kanske kan målskyttet lossna mot Valsta som släppt in flest mål i serien.

13. Varberg – Norrby 1
• Varberg Bois ångar på. Man ligger tvåa i tabellen och är obesegrat hemma. Nu kommer Norrby på besök som mycket väl kan störa om allt stämmer. Gardera om ni har råd.

Packa flytväst och harpun så ses vi på Arlanda på söndag!

BERMUDABENNY
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.