Hur mår Mourinho? Hur pepp är Pep? -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Hur mår Mourinho? Hur pepp är Pep?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=aRwCWEa775k]

Såg ni matchen igår? Vilken propagandafotboll det var av Manchester United mot Schalke – lite av ett under att det bara slutade 2-0 till britterna. Skön hemmapublik som stöttade sitt lag trots att man var utspelat i stort sett hela matchen. Jag har aldrig varit på fotboll i Tyskland, men det tydligen vara något extra. Och inte apdyrt som det är överallt annars.

Hursomhelst. Ikväll är det ju El Clásico nummer tre i ordningen. Oavgjort i första (ligan) och cup-vinsten till Real efter förlängning senast. Madrid spelar hemma ikväll och som vanligt gäller det ju att undvika att släppa in mål då – kan bli jobbigt mot Barcelona som gjort mål i de 29 senaste bortamatcherna. Vad tror ni om kvällens drabbning?

Mitt-i-veckan-Europatipset verkar utgå den här veckan så vi fokuserar på helgen direkt istället – kan vara en vinnande strategi!

BERMUDABENNY
sparkaochspring@hotmail.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.