Lördagens skräll? -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Lördagens skräll?


Kan Man U tappa poäng mot Fula Skinkan på lördag?

Hej! Nu närmar sig lördagen och jag har såklart börjat fnula på stryktipset. Två Premier League-elefanter ställdes mot varandra i går när Chelsea torskade hemma mot Manchester U i Champions League. I helgen har båda lagen hemmamatcher i ligan: Chelsea möter Wigan och Manchester U ställs mot Fulham. Båda kommer naturligtvis vara skyhöga favoriter. Dessutom kommer Tottenham att streckas av många när man tar sig an Stoke på White Heart Lane.

Tror du att det kan skrällas i någon av de här matcherna? Var drar du gränsen för ditt singelstreck? Om Chelsea och Man U får 80-85% – avstår du singelettan då?

Vissa experter stirrar sig nästan blinda på procenten och det är intressant att veta hur ni resonerar. Något att ta beaktande den här helgen är såklart att man är mitt uppe i Champions League-kvartsfinalarna (Spurs har nog gett upp iofs), att FA-cup-semifinalerna närmar sig och att spelare eventuellt kan vilas hit och dit. Dessutom är ju ligorna på väg mot sitt slut och alla poäng blir naturligtvis otroligt viktiga.

Hoppas er torsdag är bra – själv ska jag ta en kopp kaffe och börja grotta ner mig i Doncaster-Cardiff. Ha det gott! /BB

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.