Scheisse Schalke! -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Scheisse Schalke!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=F6XEtrFLAls]

Inter-Schalke 2-5. Vad var det som hände egentligen? Och vad är det som händer med italiensk fotboll? Totalt misslyckande i Europa och oftast en total gäspning varje söndag klockan 15.00. Efter 45 minuter brukar det ha trillat in max två mål på sex eller sju matcher. Det enda undantaget just nu är väl kanske Udinese som till senaste förlusten mot Lecce bjudit på riktigt fin fotboll. Napoli-Lazio var också en riktig höjdare. Men det är inte ofta som jag blir imponerad av italiensk fotboll längre, vilket är tråkigt.

Men hörrni upp med giporna, det är ju Champions League idag också, och helt utan italienskt deltagande – woho! Kan Shakhtar skrälla borta mot Barca precis som man gjorde 2008? Och jag blir lite pirrig i magen bara jag tänker på det brittiska tungviktsmötet mellan Chelsea och Manchester U! En härlig fotbollskväll att vänta!

Ni som inte röstat på lördagens stryktipsmatcher till höger – gör snälla det. Jag tror att procentsiffrorna där kan hjälpa oss alla! /BB

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.