Allsvenskans intågande -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Allsvenskans intågande

Allsvenskan. Denna serie som jag både älskar och hatar letar sig nu in på stryk- och europatipskupongerna. Jag ska villigt erkänna att mitt hjärta klappar lite extra för Örebro SK (gliringar undanbedes) och att jag ser fram emot årets säsong lite mer än tidigare. Men som tippare är allsvenskan lite av ett helvete. Inte ett lika varmt, illaluktande och överjävligt helvete som vänskapslandskamper och italienska division 2-matcher kanske, men bra nära. Det blir dock en stor och rolig utmaning att pilla in rätt tecken på de svenska matcherna, speciellt när superettan och division 1-matcherna börjar hälsa på allt mer.

Stryktipskupongen kommer den här helgen få allsvenskt besök i form av Halmstad som tar emot Kalmar, ett möte som är riktigt svårt att få grepp om. På Europatipset är det Mjällby-Helsingborg,  Syrianska-Gefle och Trelleborg-Malmö FF. Notera att Skånederbyt kommer att spelas på Swedbank Stadion i Malmö och inte på Trelleborgs hemmaplan. Planinspektionen menar att Vångavallen inte håller måttet.

• Hur tänker ni för helgens spel, några fallgropar på stryktipset? …ja förutom Leicester alltså.

• Förresten, du röstar väl på vilket lag du tror vinner allsvenskan i år? Se så, ta en titt på omröstningen till höger och klicka gärnet.

BERMUDABENNY
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.