En blågul hudkrämsrörig vecka -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

En blågul hudkrämsrörig vecka

Slår FC Hudkräm Kif Örebro?

Hej! Tio rätt igår igen, men trots “endast” tre fel så kändes det aldrig riktigt nära. Wolfsburg ville inte fortsätta vara genomusla och tog poäng mot Stuttgart – dock släppte man in kvitteringsbollen i slutsekunderna och jag är väldigt glad att jag inte spelade min tänkta 1 2. Sen var det Sampdoria – Parma där hemmalaget hade chansen att kvittera på straff i 74:e minuten, men icke. Tvåan på Villareal kanske jag skulle tagit med efter omständigheterna. Så krysset på Glasgow och tvåan på Sevilla var väl kanske det mest positiva den här söndagen.

Nu väntar en mardrömsvecka med helt galna matcher. Landslagen ska lira – damernas supercupfinal ska avgöras mellan FC Hudkräm och Kif Örebro, italiensk division åtta-fotboll (på ett ungefär) och massa annat underliga spel. Inget Europatips på onsdag, då det är flyttat till fredagen. Räkna med ganska små system från min sida åtminstone på fredag och söndag. Ha det gott! /BB

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.