Stryktipset, vecka 50 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 50

Jag är ledsen, men drastiskt väder kräver drastiska åtgärder och jag ändrar system helt. Sorry. R-0-7-16 (12) får det bli med två matematiska tecken. 144 kronor. LOTTFEST!. Match 1, 2, 4, 5, 10, 12 och 13 LOTTAS. Kan komma fler ändringar.

1. Arsenal-Stoke 1 2
LOTTAS. Spelvärde på Stoke.
Tio tidningar: 10 0 0

2. Birmingham-Newcastle 1x
LOTTAS. Den järve lämnar ettan ensam.
Tio tidningar: 7 2 1

3. Blackburn-West Ham 1
Västra Skinkan är väldigt uddlöst just nu och jag tror inte att man rår på Blackburn. Hemmalaget har visserligen sparkat tränaren Sam Allardyce och det kan möjligvis skapa lite turbulens i truppen, men förhoppningsvis håller hemmaformen i sig (tre raka segrar).

4. Wigan-Aston Villa x2
LOTTAS.
Tio tidningar: 1 3 6

5. Cardiff-Burnley 1
LOTTAS.
Tio tidningar: 10 0 0

6. Derby-Reading 1x
Anfallaren Shefki Kuqi och målvakten Frank Fielding lämnar Derby då deras lånekontrakt går ut. Tre raka förluster i Derby och fem raka kryss (dock fyra hemmamatcher) för Reading. Bueno var tillbaka för Derby senast och förhoppningsvis har han kommit igång nu.

7. Leeds-QPR 1×2 (M)
QPR:s svit är bruten och man åkte “äntligen” på en förlust (Watford, 1-3). Sjunker man nu och inkasserar ännu en förlust? Kanske, mot Leeds vet man aldrig, det här kan sluta 3-1, 1-3 eller 3-3. Helgardering (vilket det nästa alltid ska vara när Leeds spelar enligt mig).

8. Sheffield U-Swansea x2
Chansning. United står utan tränare just nu och det känns oroligt i klubben. Hemmaspelet har inte varit bra (3 1 5) och det kanske Swansea kan utnyttja som har fem segrar och en oavgjord på sina sex senaste bortamatcher! Snälla, låt sviten hålla i sig! Kryddar med ett kryss.

9. Coventry-Norwich 1×2 (M)
Coventry har tre vinster och en oavgjord på de fyra senaste – men det har varit mot ganska beskedligt motstånd och jag tror att man får det riktigt tufft mot Norwich som får tillbaka sin poängkung och lagkapten Grant Holt. Helt öppet enligt mig och följdaktligen en helgardering.

10. Millwall-Barnsley 1x
LOTTAS
Tio tidningar: 9 1 0

11. Nottingham-Crystal P 1
Inställt för Nottingham förra veckan – igen! Två veckor i rad nu och en utvilad elva att vänta. Man är fortfarande obesegrat hemma (4 5 0) och jag har svårt att se hur sviten ska förstöras nu. Crystal P har fyra raka bortaförluster och jag tror att man får inkassera ytterligare en.

12. Portsmouth-Scunthorpe 1x
LOTTAS.
Tio tidningar: 9 1 0

13. Watford-Preston 1
LOTTAS.
Tio tidningar: 10 0 0

Vaxa bikinilinjen och packa jesussandaler så ses vi på Arlanda på söndag!

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.