Stryktipset, vecka 34 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 34

10 rätt förra veckan. Idag blir det 144-rader med två hel- och fyra halvgarderingar.

1. Chelsea-Stoke 1
Ja, den här matchen går ju inte att gardera. Ettan känns hur säker som helst.

2. Blackpool-Fulham 1 2
Oj, vad det här kommer att bli tufft för Fulham. Blackpools första hemmamatch någonsin i Premier League och energin kommer att vara intensiv. Det är dock lite svårt att värdera Blackpools kvaliteter hittills och jag vill gardera med en tvåa. Målrikt.

3. Tottenham-Wigan 1x
Det kan komma en reaktion för Tottenham efter CL-avancemanget. Ok, det är väldigt väääldigt troligt att man vinner, men Wigan har visat förut att man kan blanda riktiga bottenmatcher med bra spel och med lite flyt kan man nog greja en pinne. Dessutom vill jag komma åt de stora pengarna.

4. Wolverhampton-Newcastle 1
Newcastle har öppnat säsongen bra. 6-0 mot Aston Villa senast men jag tror man får det tufft på bortaplan i år. Wolves är starkt hemma och jag tror att man grejar det här.

5. BP-Åtvidaberg 1×2
Omöjligt att förutse detta. ÅFF måste framåt. Kan straffa sig.

6. Örebro-Helsingborg 1
På Behrn Arena är det oftast ÖSK som för spelet och förhoppningsvis gör man det igen. Finns en liten möjlighet att komma förbi något av toppduon men då gäller det att vinna mot Helsingborg.

7. Millwall-Coventry 1
Coventrys matcher är alltid snuskigt svårt att tippa. Men det enorma hemmastödet och den fina inledningen av säsongen gör att jag lämnar ettan ensam.

8. Watford-Leeds 1×2
Watford har börjat bra trots en ganska medioker trupp. Men man har inte riktigt mött något riktigt bra motstånd än. Nykomlingen Leeds kommer verkligen vara en värdemätare och jag tror att krysset ligger nära till hands. Men vad som helst kan hända. Helgardering.

9. Barnsley-Middlesbrough x
Svårmotiverat singelkryss såklart. Men jag tror att det blir målsnålt och tätt. 0-0? Ja tack.

10. Derby-QPR x2
QPR har öppnat säsongen på ett imponerande sätt med tre raka segrar. Derby är dock ett litet lurigt lag att möta och jag hoppas att QPR inte underskattar motståndet.

11. Nottingham-Norwich 1
Nottingham var seriens bästa hemmalag förra säsongen efter Newcastle. Det kommer man förhoppningsvis att visa mot nykomlingen Norwich.

12. Portsmouth-Cardiff 2
Portsmouth har en trupp lika tunn som en stryktipskupong och frågan är hur spelarna mår egentligen. Cardiff vilade många spelare i cupen och nu kommer man taggade med Bellamy i spetsen. Öppen och rolig fotboll räknar jag med.

13. Sheffield U-Preston 1x
Alla räknar med hemmaseger, men jag är inte fullt så säker på det. Preston har ställt till det förut. Krysset borde räcka som gardering.

Packa flytväst och sockiplast så ses vi på Arlanda imorrn!

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.