Fredag suger -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Fredag suger

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ZAhXx-QiVQ8&feature=related]

Som vanligt är det ett klent spelombud på fredagarna, till skillnad från igår då matcherna var många. Tyvärr gick det inte så bra i de spelen som jag publicerade här: Kalmar kvitterade i slutminuterna vilket iofs resulterade att jag fick tillbaka insatsen. Ålesund kvitterade men lyckades inte vänta mot Motherwell och Colombias U20-damer torskade mot Nigeria. Dessutom ställdes matchen in mellan Syrianska och Öster.

Som tur är så satte jag en baseball-dubbel i natt när White Sox och Phillies vann sina respektive matcher men den hann jag tyvärr inte få med i bloggen. Kanske kompletterar det här inlägget med lite baseball senare.

Idag är det bara en match som gäller för mig, och det är U19-finalen i EM mellan Spanien och Frankrike. Jag ser inte hur Spanien inte ska kunna vinna det här. Man visar upp ett bländade spel, inte minst mot England i semifinalen. Frankrike hade i sin tur det ganska jobbigt mot Kroatien trots att kroaterna saknade sin kapten bland annat.

Ettan liras till 1.95 på Unibet. Ganska hög insats.

Funderar även på att spela Ö4,5 hörnor i den första halvleken. Frankrike har skapat många sådana under turneringens gång så det kan vara värt ett mindre bet.

Jag kanske kommer inte med några fler förslag senare. Ha det gott!

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.