Målsnålt i Solna? -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Målsnålt i Solna?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=bp3Xr6m1e9o&feature=related]

Litex svek igår och hörnfesten i U19-EM uteblev, men division 2-dubbeln med Akropolis och Hudiksvall gick in och dessutom körde Arsenal över motståndet som väntat. Så totalt sett en ganska bra speldag. Här är dagens spel:

TRIPPEL

Norrköping v Assyriska (Totalt antal mål) Mer än 2.5 (1.70)
• 65% procent att båda lagens matcher den här säsongen har slutat med mer än tre gjorda mål.

Marseille v PSG 2 (3.00)
• Fransk supercupfinal som spelas i Tunisien. Enligt uppgift ska Marseille sakna flera tongivande spelare och PSG har en bra chans att skrälla.

Partizan Belgrad (-1) v HJK Helsingfors 1 (2.20)
• Ska inte vara något snack här i Champions League-kvalet. HJK hade det tufft i förra kvalomgången där förlängning krävdes för att man skulle ta sig vidare. Nu ställs man mot hemmastarka Partizan som kommer att pressa i 90 minuter för att få en tacksam retur i Helsingfors.

Totalt: 11.22 (bet365)

SINGLAR

BATE Borisov v FC Köpenhamn (Totalt antal mål) Mer än 2.5 (2.20, bet265)
• Vitryska Borisov gasar ofta på hemma och vann t.ex mot Hafnarfjördur i senaste kvalomgången med 5-1. Tuffare motstånd nu när Köpenhamn kommer på besök – av danskarnas fem senaste matcher har fyra slutat med tre mål eller fler. Man gör många baljor men har även svårt att hålla tätt bakåt.

AIK v Rosenborg (Totalt antal mål) Mindre än 1,5 (3.05, Unibet)
• Målsnålt att vänta när Rosenborg besöker Solna. Viktigt för AIK att hålla nollan om man ska någon som helst chans att ta sig vidare. Jag räknar med ett defensivt spelade hemmalag och ett Rosenborg som är ganska nöjt med 0-0.

Trollhättan v Brage (Totalt antal mål) Mer än 2,5 (2.00, bet365)
• Trollhättans försvar läcker alltsomoftast och man har spelat sex raka matcher där det blivit tre mål eller fler. Hoppas trenden inte bryts mot Brage.

IFK Östersund – Friska Viljor FC 2 (5,25, unibet)
• Enligt uppgift ska Friska Viljor, tabelljumbon i Division 3 Mellersta Norrland, ha fått tillbaka flera viktiga spelare och visat upp fint spel under säsongsuppehållet. Skräll att hoppas på.

Vad tror du om dagens utbud?

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.