Tvåsiffrigt igen... -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Tvåsiffrigt igen…

Hopp och förtvivlan. Det var en svettig omgång det här – en hel del mål föll i veckans matcher och från att ha legat på blygsamma sex sju rätt så slutade det tillslut på tio. Igen. Vilket får räknas som godkänt.

Snopet att Hull tappade sin 2-1-ledning borta mot Portsmouth med två minuter kvar och föll med 3-2. Hade varit fint att sätta den singeltvåan. Och jag tror att Hull gärna skulle haft de där tre poängen också. Sedan så svider det ju alltid att åka dit på 1  2-garderingar (Middlesborugh-Reading X och Sheffield W-Derby X). Men va fan, det var andra resultat som gick min väg idag så det är inte riktigt läge att klaga.

Men nu får det vara slut med tiorna och dags att ge sig in i bland de stora pengarna. Nästa vecka ser klurig den också när bland annat Kalmar FF tar emot Elfsborg på leriga Fredriksskans och formstarka Reading tar sig an serietvåan West Bromwich. Men det där ska nog redas ut var det lider. Nu ska jag leva lyxliv på de där 50 kronorna som inkasserades idag. Vi ses nästa vecka!

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.