Europatipset, vecka 52, 26 december 2012 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 52, 26 december 2012

Ett jäkla strul med att få ut detta spelförlsag – skriver med telefonen och uppkopplingen hos släktingarna är högst tveksam. Hursomhelst så kommer här förslaget. R-3-3-24(12) + tre halv. 192 spänn.

1. Arsenal – West Ham 1

LOTTAS. Lottfördelning 12-2-2 (75% 12,5% 12,5%)

2. Everton – Wigan 1(x) M

Fellaini fortsatt avstängd för Everton som är lite för stor favorit för att jag ska spika ettan. Wigan är aldrig ofarligt.

3. Fulham – Southampton 1

På Craven Cottage är Fula Skinkan svårslaget. Bortasvaga Southampton kommer att få det jobbigt. Fulham taggat efter två raka torsk.

4. Manchester U – Newcastle 1

Naturligtvis en svårt uppgift för ett just nu ängsligt spelande Newcastle som ofta vantrivs på resande fot. Säsongens kanske svåraste bortamatch nu.

5. Norwich – Chelsea (x)2

Otroliga 8-0 för Chelsea hemma mot Villa senast. Nu möter man ett formstarkt Norwich vilket blir bra mycket tuffare. x2 hoppas jag räcker.

6. QPR – WBA 1(x2)

QPR näst sist och har fem poäng upp till Southampton ovanför nedflyttningsstrecket. Viktiga poäng på spel men QPR känns inte tryggt att luta sig mot. Jag helgarderar.

Veckans halvtidsunderhållning är idag utvalt av min käre far!

7. Reading – Swansea (1x)2

Tabelljumbon Reading måste göra något drastiskt under transferfönstret i januari för att kunna undvika nedflyttning. Swansea står upp mot bra motstånd, men dippar ibland. Reading desperat efter poäng.

8. Sunderland – Manchester C (x)2 M

Lite andrum för Sunderland efter bortavinsten mot Southampton senast. City måste vinna för att inte tappa för mycket i guldstriden med United – fyra poäng efter i dagsläget.

9. Burnley – Derby 1(x)

Burnley har stått upp bra mot bra motstånd på sistone. Man har haft svårt att få med sig alla tre poängen, men nu har man bättre chans. Dock tänker jag inte lämna ettan ensam.

10. Cardiff – Crystal P 1(x)

Ettan mot trean Championship. Svårt att blunda för utgångsettan här då Cardiff ofta sköter sig väldigt bra hemma i Wales. Crystal P är dock svårslaget och någon slags gardering tycker jag att laget är värt.

11. Huddersfield – Blackpool 1(x2)

Klurig match att få grepp om och min helgardering kommer ganska tidigt. Två lag som blandar och ger.

12. Hull – Leicester 1

Hull är riktigt starkt just nu och det skulle förvåna mig om man inte fick med sig mot Leicester, även fast bortalaget också har en hög högstanivå.

13. Middlesbrough – Blackburn 1(x) M

Boro är starkt hemma och krisande Blackburn får det tufft, även fast man ofta är inblandat i tajta matcher.

Packa sparkdräkt och spikskor så ses vi på Arlanda imorgon!

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.