Stryktipset, vecka 44, 3 november 2012 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 44, 3 november 2012

Hej! Singelspelet på Fiorentina som jag tipsade om igår på Facebook gick in fint och förhoppningsvis kan även stryktipset gå vägen den här veckan! Jag testar R-0-7-16 (12) + 1 hel och 2 halv. 192 spänn. Lycka till! /BB

1. Fulham – Everton 1
Fulham bör vara favoriter hemma på Craven Cottage där man sällan tappar poäng. Båda lagen har i stort sett skadefria trupper. Pienaar tillbaka efter avstängning i Everton. Utångsetta – max kryssgardering?

2. Norwich – Stoke x(2)
Det fullkomligt stinker kryss om den här matchen. Målsnålt, grisigt och jävligt skulle jag gissa. Tillfälligheter kommer att avgöra. Jag drar en rövare och utelämnar ettan.

3. Sunderland – Aston Villa 1(x)
Sunderland öser ju inte in mål direkt – en balja framåt på de fyra senaste tävlingsmatcherna. Samtidigt är man vanligtvis svårtslaget hemma på Stadium of Light och det är oftast bara de absoluta topplagen som kan åka hem med tre poäng. Villa har tretton raka bortamatcher i Premier League utan seger kommer att få det svårt. Villa tog sig vidare i Ligacupen i tisdags efter 3-2 borta mot Swindon – man matchade de flesta a-lagsspelarna och kan vara lite slitet. Etta, max kryss?

4. Swansea – Chelsea (x)2 M
Swansea pressade Man C i senaste ligamatchen (0-1 borta) och slog Liverpool på Anfield i Ligacupen i veckan, så visst borde man känna att man kan slå riktigt bra motstånd. Runt 65% på Chelsea nu är alldeles för högt för mig. Frågan är om en kryssgardering räcker. Luiz och Mata frågetecken för Chelsea – målisen Vorm borta för Swansea. 120 minuter för Chelsea i veckan mot United i Ligacupen.

5. Tottenham – Wigan 1
Dembele ny på Spurs skadelista, men visst ska Tottenham vara favorit hursomhelst även fast jag tycker att Wigan ständigt underskattas. Nära 80% på ettan tycker jag är alldeles för högt så kryssa på större kuponger.

6. Burnley – Wolves 1(x2) M
Burnleys nye tränare Sean Dyche gör sin första match på Turf Moor och spelarna vill nog visa nya coachen att de vill spela fler matcher. Man möter ett Wolves som har ett bra lag, men som spelar aningens ängsligt och som bara har en seger på de fem senaste ligamatcherna. öppet.

7. Crystal P – Blackburn (x)2
Båda lagen har nya coacher i form av Curtis Fleming (tillfälligtvis) i C Palace och Henning Berg i Blackburn.Tio raka matcher för hemmalaget utan förlust och bara frågetecken för Williams på mitten. Lowe och Dunn missar för Rovers med Martin Olsson kan vara redo för spel igen. Blackburn har två raka 1-0-vinster och kan andas ut lite grann. Finns hög potential hos bortalaget.

8. Watford – Leicester (1) 2
Chalobah och Pudil tillbaka i Watford efter avstängning. Försvararen De Laet avstängd för Leicester. Watford brukar ösa på framåt och det brukar alltsomoftast sluta i vinst eller förlust. Många mål att vänta?

9. Birmingham – Ipswich 1
Lovenkrands och Zigic tillbaka i Birmingham som tog en fin bortaseger mot Leeds senast (1-0) och lär inte göra stora förändringar i laget. Ipswich 9 torsk och 3 kryss på de 12 senaste matcherna och har det väldigt jobbigt. Rutinerade Mick McCarthy ny tränare för Ipswich och kanske kan hans närvaro få fart på Ipswich? 72% på ettan känns en aning saftigt.

10. Charlton – Middlesbrough (x)2
Otroligt bra form hos Boro som har fem raka segrar och dessutom fem raka bortasegrar. Men sviter bryts och det skulle inte förvåna mig om det sker mot Charlton som sköter sig bra – man har spelat två raka bortamatcher och tagit poäng mot både Blackburn och Leeds.

11. Derby – Blackpool 1(x)
Viktige mittfältaren Bryson kan vara redo för spel i Derby igen. Försvararen Buxton är avstängd. Kevin Phillips kan vara tillbaka efter skada i Blackpool. Derby är ett bra hemmalag och även fast Blackpool borde få utdelning snart så får man svårt att ta tre poäng. C Palace rycker i Blackpools manager Ian Holloway. Max lyxkryss.

12. Nottingham – Millwall 1(x)
Två formstarka lag som ställs mot varandra, men Forest har i grunden en bättre trupp och jag tror inte att man tappar alla tre poängen.

13. Sheffield W – Peterborough 1 (2) M
Sheffield tog en viktig seger senast i bottenmötet med Ipswich. Men motståndet var verkligen inte det bästa och frågan är om man följer upp vinsten med ytterligare en eller om man fortsätter i gamla spår. Peterborough är inget lag man avfärdar lätt.

Packa susp och fransig cowboyväst så ses vi på Arlanda på söndag!

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.